Elgigantens divisioner afgøres onsdag aften.

Sådan endte divisionerne

Divisionerne under Elgiganten Ligaen er overstået, og her er der et overblik over hvilke hold, der rykker op og ned.

Divisionerne under Elgiganten Ligaen blev afjort i dag. I denne artikel får du et overblik over hvilke hold, der rykker op og ned mellem divisionerne.

Nedrykkere fra 1. Division kæmpede sig tilbage

HDE.Hype og AaB Akademi var blandt nogle af de hold, der rykkede ned fra 1. Division i forrige sæson. Holdene skulle derfor et smut forbi 2. Division.

Det sidstnævnte hold sluttede på en delt førsteplads med eSpuma Academy, men grundet en bedre rundeforskel i AaBs favør, tog de spottet, der giver billet til direkte oprykning.

Efterskoleholdet sluttede ligeledes på en delt førsteplads. bytner og kompagni havde atter engang en bedre rundeforskel, hvilket sikrede dem 1. divisionsspottet over Falcons.

Sørby Titans og SERA * WIWIHOSTING skal en sæson forbi 3. Division.

Tricked.AT og Cerebrum.GG dominerede 3. Division

I 3. Division B var det Cerebrum.GG, der sikrede sig spottet i 2. Division. Mandskabet gik næsten ubesejret igennem sæsonen, da holdet blot tabte én kamp, som var mod Obliviate SMAG.

I samme division rykkede AaB Bravo ned i 4. Division, idet holdet ikke formåede at vinde en eneste kamp.

I søsterdivisionen var det Trickeds akademihold, der viste dominans. Holdet, ledet af KeyziiN,  vandt ligeledes 17 kampe i grundspillet. Aalborg Rebels Academy var holdet, der trak nitten og skal en tur i 4. Division.

Disse hold rykker op fra 4. Division

TapOne Esport og Fast-Forward sikrede sig direkte oprykning til 3. Division, hvor de skal prøve kræfter med hold som Obliviate og Ringkøbing Esport.

De resterende hold, pånær top 2-4-holdene i 4. Divison, rykker hverken op eller ned. Nummer 2-4 skal spille relegation.

Du kan se stillingen i alle divisioner her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.