Tilbage til Dust2.dk
66
Solgte sæsonkort
50kr
Sølvkort
Vælg hold
Indtast Dust2.dk brugernavn
Ved køb accepterer du vores handelsbetingelser
Køb nu
100kr
Guldkort
Vælg hold
Indtast Dust2.dk brugernavn
Ved køb accepterer du vores handelsbetingelser
Køb nu
Sæsonkortet er for dig der ønsker at støtte op omkring POWER Ligaen og dit yndlingshold ved at give et finansielt bidrag i form af et sponsorat.

Der er to sæsonkort at vælge imellem. Med det ene sæsonkort støtter du alle holdene i POWER Ligaen med 80% af dit bidrag, og modtager et Liga-badge på din Dust2 profil. Det andet sæsonkort lader dig støtte holdene direkte, og her går 65% direkte til dit yndlingshold, og 20% til en fælles pulje, der deles mellem alle holdene.

De sidste 15% går til driften og udviklingen af ligaen. Du kan imellem et sølv- og et guldkort, og du kan godt sponsorere flere hold.
Nyhed

Sæson 17 sæsonkort

Hos Dust2 tror vi på, at det er vigtigt at støtte og arbejde aktivt med sub-toppen på den danske CS:GO scene. Det har vi altid gjort – det er derfor hele vores Liga-initiativ blev sat i søen for mange sæsoner siden. Takket være vores samarbejde med POWER er det blevet muligt at give endnu mere til holdene – denne gang i form af et sæsonkort.

Kort fortalt giver sæsonkortet dig mulighed for at støtte holdene i POWER Ligaen finansielt, ved at give et bidrag i form af et lille sponsorat på enten 50 eller 100 kr. Som tak for din støtte til holdene kvitterer vi med et badge på Dust2.dk, som viser, hvilke(t) hold du har valgt at sponsorere.

Det er ret simpelt. 65% af pengene fra sæsonkortet bliver fordelt til dit yndlingshold. 20% ryger i en fælles pulje, som deles mellem alle ligaens hold, så vi sikrer, at alle hold får en lille bid af kagen. De sidste 15% tager vi som arrangør for at facilitere det hele, og de penge går ubeskåret til driften af ligaen og den fortsatte udvikling af liga-universet. Der er også et sponsorat til dig, der ikke vil støtte et specifikt hold. Det hedder bare sæsonkort, og her går 80% af beløbet til alle holdene i ligaen, mens resten går til driften af ligaen.

Ved at støtte et hold, får du både et liga og hold badge, men hold badge forsvinder efter sæsonen. Ved at støtte hele ligaen og ikke noget specifikt hold, får du kun et liga badge, som bliver på din Dust2.dk profil efter sæsonafslutningen.

Det er beløbet efter gebyrer og andet, der fordeles ud fra førnævnte fordelingsnøgle

Fordele ved et sæsonkort:
Badge på Dust2
Støt holdene finansielt
Hjælp dit yndlingshold på fan leaderboard
Støt ligaen
Sådan fordeles indtægterne fra Sæsonkortet
65%
Dit yndlingshold
20%
Fælles pulje*
15%
Arrangør
*Fælles puljen fordeler 20% ud blandt alle de 12 hold i Ligaen – Uanset mængden af fans holdet måtte have.