Disse spillere fører MVP-ræset i POWER Ligaen

Denne sæsons MVP skal findes.

Mandag aften bliver POWER Ligaen Sæson 25 afgjort.

Her skal Astralis Talent, CEPTER BITSKINS, Sashi og XI alle i kamp i en semifinale og potentiel finale efterfølgende om at finde det bedste hold i Danmarks bedste Counter-Strike-liga.

Vi skal dog ikke kun finde det bedste hold, men også denne sæsons bedste spiller, da der hver sæson bliver kåret en MVP.

Her har særligt nogle kandidater lagt sig i spidsen indtil videre, men skulle en spiller gå amok i aften, kan han stadig overhale indenom og vinde MVP-medaljen.

Indtil videre har Astralis Talent-spilleren JBOEN været dominerende i grundspillet, og han er derfor også en af dem, der er med helt fremme.

Også konkurrenten Sashi har en spiller med i spidsen af MVP-ræset. Fra Sashi har niko nemlig været ekstremt dygtig i denne sæson og har med sin rating på 1.18 været den tredjebedste spiller.

Derudover har også PR1mE været varm for Sashi, siden han kom tilbage i transfervinduet. Også Astralis Talent-kaptajnen kiR har lagt billet ind på MVP-medaljen med sin 1.09-rating i grundspillet og flotte præstationer som kaptajn for holdet.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.