alexsomfan er træner i Astralis Talent.

Derfor skiftede Astralis Talent ud

I Bedst af 3 sætter alexsomfan ord på udskiftningerne i Astralis Talent.

I sidste uge lavede Astralis Talent store ændringer på holdkortet ved at bænke både tOPZ og JBOEn og erstatte dem med unge sSen og suma.

Det var naturligvis også noget, der blev uddybet, da alexsomfan, som er træner i Astralis Talent, gæstede i Bedst af 3.

Vores gamle talenthold var kommet et sted, hvor vi sad fast. Siden januar har vi ikke rykket os som hold, udtaler alexsomfan i podcasten og uddyber udskiftningerne:

Vi har også lige nu et main-hold, der er så ungt, at hvis vi sidder med spillere på samme alder på Talent, så - for mig og nok også baglandet - vil man begynde at tænke, at Astralis Talent nærmere er et B-hold end talenthold. Så der har været strategiændring på det punkt, og så har resultaterne bare ikke været gode nok.

Udover at sidde fast i udviklingen og havde manglende resultater, lægger Astralis Talent-træneren vægt på, at det især handlede om, at man ville kigge yngre veje.

tOPZ og JBOEN er begge gode spillere på hver deres punkt, men der var bare forskellige ting, der gjorde, at jeg følte, der skulle en udskiftning til. Og så har vi kigget yngre veje nu.

Du kan høre den fjortende episode her:

Find vores podcast her:

#1(Med 6 svar)
8. maj 2024 kl. 23:17
bimse
Giver jo god mening, når hele main holdet er 22 og yngre (hvis man ikke tæller device med). Derudover har alle resultater udover powerligaen også været ringe; så fint af dem, at de prøver at finde nye talenter, der r under 18 år gamle - i realiteten r holdet jo også lavet til at skabe spillere, der kan videresælges, såsom br0, mistr og altekz.
#2(Med 5 svar)
9. maj 2024 kl. 14:06
AwF
Enig. Dog synes jeg ikke udtalelsen hænger sammen med virkeligheden her.

Topz på 21 skulle naturligvis ud. Men skulle Jboen på 18 virkelig ud før 23 årige Kir eller 19 årige Krok?

Jeg tror at de skulle beholdt Jboen, Krok og Ansg1 som core. Gnm. Alder på 18 fremfor de nuværende 20.
#3(Med 2 svar)
9. maj 2024 kl. 14:53
zEden
Men Kir er helt ny ingame leader og er vel stadig et talent i rollen hvis det noget han vil gå videre med (som det lyder til)

Og hviiiis vi nu siger han sku ud, hvem i alverden skulle de så hive ind? Alle unge danske ingame leaders, som bare er lidt tæt på niveauet. Er alle steder lige nu, de ik kan få dem udfra.
#5(Med 1 svar)
9. maj 2024 kl. 20:28
JakobHelms
Er Maze så langt fra niveauet?
#7(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 12:33
AwF
Maze er vel ikke meget yngre end Kir?
#4(Med 1 svar)
9. maj 2024 kl. 20:20
aGk
Dust2TV sub
alexsomfan nævnte vidst også i podcasten at de holder på Kir, da det giver mening at have en "erfaren" IGL på serveren når nu der skulle nogle unge ind 👍
#8(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 12:34
AwF
Jamen jeg forstår logikken. Jeg er bare ikke enig. Den erfaring skal Alex sgu da kunne videregive til den nye generation?
#6(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 02:37
DOMINA7HOR
Giver i bund og grund god mening. Og fint nok med en form for, lad os kalde det, strategiskifte.

JBOEN og tOPZ skal også nok hurtigt finde sig et nyt hjem. tOPZ rygtes allerede, sammen med en masse andre spillere, heriblandt xsepower, Python, sense, poizon, SaVage, pr1metapz, tapewaare, DEPRESHN, HS og DeathZz, til Project G. Project G ønsker at starte et nyt hold, og de har altså kig på en masse spillere, heriblandt altså også tOPZ.

Spændende hvor de to ender! Hvad JBOEN angår, så kunne jeg sagtens se ham hos XI, efter de har vinket farvel til Scr0b.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.