IMA PROBLEM har været tæt på slutspillet før i POWER Ligaen.

IMA PROBLEM-spiller ser ikke Astralis Talent som nogen trussel

Alle kampe i POWER Ligaen inden transferpausen er nu spillet, og løbet om slutspilspladserne er helt tæt.

Et af de hold, som er med i kampen om pladserne i slutspillet er IMA PROBLEM.

Dust2.dk har derfor taget en snak med NoProblemGuy fra netop IMA PROBLEM, i forhold til deres sæson indtil videre, og hvad de forventer af holdet, efter en stærk afslutning på halvsæsonen.

Dårlig start på sæsonen

IMA PROBLEM lagde ud med fire nederlag i POWER Ligaen, og nedrykning var for alvor et emne på bordet. Tre sejre senere er billedet vendt, og slutspillet er indenfor rækkevidde.

Grunden til den ændrede formkurve, har NoProblemGuy ikke et definitivt svar på, men det når IMA PROBLEM går ind til kampene med intet at tabe, har givet dem et lille boost.

Derudover har daxy påtaget sig en plads på bænken, da han har fokus på andre ting uden for CS2, mens J3nsyy har overtaget AWP’er-rollen, som IMA PROBLEM ikke havde i de seneste sæsoner.

Det store er ikke ændret. Måske, at jeg begyndte at skyde nogen. Noget, der måske har ændret sig, er, at vi nok var helt nede og skrabe bunden både i slutningen af sidste sæson og starten af denne, så vi er nok bare gået lidt mere ind til kampene med en intet at tabe-attitude, hvilket nok hjælper os en del som mixhold.

I denne sæson spiller I med J3nsyy, i stedet for daxy. Er der nogen grund til det, og i så fald kan du uddybe det?

daxy fik desværre nogle ting uden for spillet, som gjorde, at han ikke kunne fokusere så meget. Jeg forstår ham da godt; at være Chelsea-fan må gøre meget på det psykiske. Forhåbentligt kan han begynde at være fan af en ordentlig klub i fremtiden, så ser vi ham måske tilbage på serveren en dag. Til hans kredit så har vi 100% winrate, efter han kom på som stand-in på holdkortet.

I den 24. sæson af POWER Ligaen, var IMA PROBLEM snublende tæt på slutspillet, da de var á point med Astralis Talent og CEPTER BITSKINS, men måtte nøjes med en femteplads og missede slutspillet på grund af interne vundne kampe.

Selvom de har vundet tre kampe i streg, så giver NoProblemGuy udtryk for, at det bliver svært at nå slutspillet. IMA PROBLEM er på nuværende tidspunkt på en femteplads, tre point efter Astralis Talent.

I er lige uden for slutspillet. Jeres mål må være slutspillet. Ville det være skuffende at misse det igen?

Hvis du havde spurgt mig for en uge siden, havde svaret nok været nej, men det klart, det kunne da være sjovt at komme så langt. Men nu må vi se - jeg tror, vi skal være rimelig varme i vores kommende kampe for, at det kommer til at ske. Men hvis vi nu bare skiftes til at have livs, så burde alt være muligt.

Hvem ser du som jeres største konkurrenter i denne sæson? Ift pladsen om fjerdepladsen/slutspilspladsen?

Jeg tror ikke rigtig, vi har nogen konkret konkurrent, da den her sæson ser ret åben ud stadigvæk. Så alle hold fra 3. pladsen til sidstepladsen er nok nogle, vi kommer til at konkurrere med. Den sidste halvdel her kommer i hvert fald til at afgøre det.

Er der nogle hold, som I slet ikke ser som en trussel?

Astralis Talent har lavet nogle interessante udskiftninger, men de har stadig kroK, og han er sgu begyndt at få lidt på sidebenene. Det kombineret med at Zanto fra MASONIC har givet mig lidt tips til, hvordan man vinder over dem, så tror jeg ikke, de bliver nogen trussel.

IMA PROBLEM består af:

  • Danmark NoProblemGuy

  • Danmark vester

  • Danmark notaN

  • Danmark dam

  • Danmark J3nsyy

Stillingen i POWER Ligaen efter halvsæsonen:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.